Om B&V SpetsCom2022-01-18T09:16:04+00:00

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Om B&V SpetsCom

B & V SpetsCom er et enkeltmandsfirma, startet af Brian Vinther i 2014.

Brian Vinther har en meget omfattende erfaring som leverandør af næsten alle former for sprogydelser: Tekstforfatning, rapportskrivning, oversættelse, artikelskrivning, virksomheds- eller medarbejderportrætter, tolkning m.v. Han har leveret tjenesteydelser til nogle af de største selskaber i Danmark samt til adskillige udenlandske virksomheder. Han har den force, at han med en juridisk og sproglig baggrund formår at omforme et kompliceret sagsområde til noget, som kan kommunikeres videre, uden at modtageren taber tråden eller falder fra.

Brian Vinther er uddannet i forsvaret som sprogofficer med speciale i russisk. Siden hen omskolet til serbokroatisk og udsendt til Balkan som chef for den danske bataljons tolkelement. Han har desuden arbejdet i Rusland og i Baltikum – bl.a. på Den danske Ambassade i Moskva. Videreuddannet i russisk sprog fra Odense Universitet og Pusjkin-instituttet i Moskva.

Han er uddannet som cand.jur. ved Aarhus Universitet samt har gennemført Reportageuddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole. Tidligere mangeårigt medlem af Dansk Journalistforbund.